logo 2017

Caminada dels 3 Pobles

Enguany celebrem 11 anys de la Caminada dels Tres Pobles. Una trobada que ja s’ha consolidat com a activitat de gaudi, de caire lúdic i festiu i que crea llaços d’unió entre els tres municipis organitzadors de la Caminada. Amb un recorregut accessible per a petits i grans, tindrem el privilegi de caminar entre les vinyes i la muntanya, aprenent a fer salut però a la vegada respectant l’entorn pel qual passegem.


Aprofitem la magnífica oportunitat que ens dóna el nostre territori de poder recórrer els seus indrets, gaudint del binomi mar i muntanya, tot passejant pel Parc Serralada Litoral i visualitzant al fons el mar Mediterrani i observant, quasi a vista d’ocell, els pobles d’Alella, El Masnou i Teià.


Us convidem a participar en aquesta caminada, a compartir-la amb la família i els amics, a fer salut caminant i poder gaudir plegats de la natura, de la muntanya i de la pau i la bellesa dels seus paratges.


 

recorregut

 

Informació i recorregut

• És una activitat totalment popular, que té com a objectiu principal la realització d’una activitat física de caire lúdic i festiu.

Confirmació d’inscripcions 8.30 h

• Sortida a les 9 h des dels punts de trobada de:
              - Alella: El Bosquet (davant de l’IES d’Alella)
                Tret de sortida a càrrec dels Trabucaires del Vi d’Alella
              - El Masnou: plaça de Ramón y Cajal
              - Teià: Poliesportiu Municipal El Cim

• Tots els participants podran gaudir d’un esmorzar gratuït un cop s’arribi al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

• L’activitat es donarà per finalitzada cap a les 13 h.

• Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per alguna persona adulta. Els nois i noies d’entre 14 i 18 anys que vulguin participar sense l’acompanyament d’una persona adulta, hauran de portar el full d’inscripció amb l’autorització correctament omplerta i signada.

• L’organització no es fa responsable dels possibles danys.


 alada2018

 

Caminada dels 3 Pobles: Ja fem 10 anys

Mancomunar l’esport, la cultura, el respecte per l’entorn i difondre els hàbits saludables és una activitat molt rendible i que caldria estendre a altres àmbits. Ens sentim orgullosos de ser catalans, de viure en el Maresme i de tenir un fantàstic fons de pantalla com és el Parc Serralada Marina. Potenciar activitats de lleure i fer-les compatibles amb el respecte a l’entorn ens ha empès a coorganitzar entre els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià, aquesta diada en què es comparteix l’estima per la natura, l’oci i la participació ciutadana. Ja fem 10 anys i en la desena edició de la Caminada dels Tres Pobles volem que sigui un esclat de gent gaudint de cadascú dels racons del nostre paisatge més proper. Per fer que sigui una activitat multitudinària i reeixida comptem, des de sempre, amb la transcendental col·laboració i implicació d’entitats lligades al medi ambient, l’esport, la cultura i el lleure que fan que tot sigui més fàcil.

El 12 d’abril tens una cita amb la X Edició de la Caminada dels Tres Pobles.

Vine amb la família a caminar, a compartir i a gaudir del nostre paisatge i descobriràs nou paratges, noves vistes i nous amics.

RECOMANACIONS PEL MATEIX DIA DE LA CAMINADA...

• Porteu calçat còmode, si pot ser de muntanya o bambes (No calçats tipus Victòria, sandàlies, avarques,... ).
• No estreneu calçat i no us deixeu els mitjons.
• En cas de temps inestable, porteu alguna peça de roba que us faci de paravent i que, alhora, eviti que us refredeu quan pareu.
• Si voleu menjar quelcom abans de sortir podeu ingerir fruites, sucs de fruites, cereals, galetes, torrades,..., però eviteu els productes làctics (ja que son més indigestos).
• Si veniu amb nens i/o nenes petits/es porteu-los en una motxilla. No és recomanable venir amb cotxet ja que passarem per camins de difícil circulació.
• PORTEU AIGUA! i dosifiqueu-la al llarg de la caminada segons les vostres necessitats.
• El recorregut està controlat però no és un circuit tancat i, per tant, us demanem que sigueu prudents quan circuleu pels carrers i camins.
• Part de l’itinerari transcorre per espais naturals protegits, zones forestals i camins de vinya particulars, així doncs, us demanem prudència i civisme.

LA MUNTANYA ÉS DE TOTHOM!

Si volem gaudir-la cal que siguem respectuosos amb ella i fer que no es noti que hi hem passat.